ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА – BYVELA jewellery

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Силно ви препоръчваме да се запознаете с и да спазвате нашите препоръчителни гирижи (виж тук), за да може осигурите дълготраен живот на вашите BYVELA бижута. 

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Връщането на всяка стока закупена онлайн може да бъде върната в рамките на 14 календарни дни след доставка, без причина, в оригинално състояние, неупотребявана и неизменяна, както диктува българското законодателство в Закона за Дистанционна Търговия (виж закона тук). 

При връщане в рамките на 14 календарни дни след доставка, клиентът има право да избере между замяна за друга стока (на стойност равна или по-голяма от закупената) или възстанояване на заплатената сума. Възстановяването на сумата става по оригиналния начин, по който е настъпило плащането. 

Не подлежат на връщане и замяна стоки, които са били видимо употребявани, счупени по невнимание, ремонтирани или изменяни по какъвто и да е начин. 

Подлежат на връщане и замяна стоки, които са очевиден резулатат от некачествена изработка или фабричен дефект. 

Възстановяване на заплатена сума се предлага единствено в рамките на 30-те календарни дни, упоменти от Закона за Дистанционна Търговия.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА

Всяка стока подлежи на замяна извън 14-те календарни дни, упоменати от Закона за Дистанционна Търговия, но не повече от 6 месеца след закупуване.

Подлежат на замяна стоки, които са повредени в следствие на очевидно некачествена изработка или фабричен дефект.

Стоки, които са били третирани по неподходящ начин, не подлежат на замяна.

Гаранцията от 6 месеца не важи за счупени, изменяни или ремонтирани от клиента стоки, както и огъвания, драскотини и висящи камъни, прикрепени с халки.

Гаранцията от 6 месеца важи за изтъркано златно покритие и паднали камъни.

Приема се, че клиентът се е запознал с препоръчителните грижи, които търговецът описва тук и съвестно ги спазва.

Sale

Unavailable

Sold Out