ГРИЖИ

Задължителни грижи за бижутата ви, изработени от 925 сребро и златно покритие (колекции BV Personal, BV Silver, Mom & Baby). При добро спазване на грижите, бижутата ви ще ви служат дълго и вярно.

  • Избягвайте вода, лосиони и парфюми

  • Не тръкайте с абразиви или груби материали. Почиствайте единствено с мека кърпичка, с много леки, кръгообразни двежения

  • В никакъв случай полирайте ръчно или машинно, не чистете с препарати за сребро и злато

  • Дръжте бижута си на тъмно и сухо място, най-добре в торбичката

Тези грижи са препоръчителни и за бижутата, изработени и от 585 Злато, макар да е по-издръжлив материал. Спазвайте ги, за да запазите свежия вид на изделията си по-дълго време. 

BYVELA не може да гарантира и не носи отговорност за трайността и вида на изделията, ако не се спазват препоръчителните грижи.

BYVELA не носи отговорност за случаи, в които изделието прави реакция с pH-то на кожата на клиента (например, изключително силно почерняване на изделие скоро след закупуването му - това обичайно е признак на реакция с кожата).

Не подлежат на подмяна и връщане изделия, които видимо са били поддържани и третирани по неподходящ и противопоказателен начин, както и счупени/ремонтирани бижута. Оставяме грижите за бижутата ви във ваши ръце и се надяваме, че ще полагате нужните такива, за да им подсигурите дълъг и пълноценен живот.