ЗА НАС

Ние сме българска марка за дизайнерска бижутерия, фокусирана върху персонализирани made-to-order бижута. С времето разбрахме, че истински стойностните украшения са тези, които са лични, специални и могат да останат като наследство.

Бижутата ни са по дизайн на нашата основателка и дизайнер Вела, а се избработват от нашите майстори-бижутери тук, в България. Всичко се прави с много любов и внимание, с модерни технологии като 3Д оформление и принтиране, но се довършват от опитните ръце на нашите майстори. Така че всяко изделие минава контрол на качеството под тяхното зорко око и смеем да твърдим, че качеството на изработка често надминава дори и нашите очаквания. Много се гордеем с това!

Като материали залагаме на сребро и злато, циркони, диаманти, перли. Даваме Ви избор да избирате материалите, с които да изработим Вашето бижу спрямо ценовия диапазаон, в който желаете да се поберете.

Персоналното и добро отношение към всеки клиент е наш топ приоритет, и се надяваме това винаги да си личи в комуникацията ни с Вас ❤️