ЗА НАС – BYVELA jewellery

ЗА НАС

Как се появи  BYVELA Jewellery?

"Започнах бранда си леко на шега, но прерастна в нещо сериозно и нещото, в което влагам времето, сърцето и енергията си. Цялостният характер на бижутата, които създаваме, отговаря на същността и личния ми стил, които обикновено се стремя да сахармоничен бленд между модерно и класическо. Не си падам по сляпото следене на модните тенденции - обичам да подбирам от тях тези, които ми се струва, че биха се превърнали в класика, или поне биха издържали повече от един сезон. Затова и основната ни линия BYVELA JEWELLERY е изградена от точно такъв тип преходни бижута, които да се носят от сезон на сезон, и от сутрин до вечер. Не са прекалено класически, за да са скучни и не са прекалено модерни, за да се носят труднo.

 


Как се правят бижутата на BYVELA Jewellery?

Разбира се, процесът започва с измислянето и скицирането на модела на хартия. След това проектираме на 3Д софтуер, 3Д принтираме и така стигаме до восъчния прототип. Ако почувстваме, че моделът е достатъчно добър (нищо не се прави без да имаме това "чувство"!), следва отливането му от сребро - т.нар. модел-майка. Ако той мине успешно през контрола на качеството, моделът-майка се матрицира и вече сме готови да го реплицираме, колкото е нужно. Освен механичните етапи от процеса на производство, всяко наше бижу се завършва, обработва и тества на ръка от нашите майстори-бижутери. Всъщност, накрая получавате едно изделие, което е минало през иновативен метод на прототипиране, традиционен метод на отливане и качествен метод на обработка - цялостен процес на изработка, който ние контролираме и наблюдаваме в детайл от начало до край, за да гарантираме за качеството на нашите бижута.

Защо BYVELA Jewellery?

Защото вярваме, че сме различни. Вярваме, че правим нещо ексклузивно, като едновременно с това спазваме и достъпен ценови клас. Вярваме, че създаваме красоти, които ще ти служат дълго и трудно ще ти омръзнат. Вярваме, че си заслужаваме инвестицията, защото знаем какво търсиш и как да ти го поднесем. Вярваме, че всеки клиент е специален и заслужава персонално отношение. И защото държим на нашите принципи и етика на работа, и ги прилагаме във всеки момент от работата си.

•••

От BYVELA jewellery гарантираме за произхода на нашите изделия - те се израбтоват от наши лицензирани партньори, при хуманни условия на труд и честно заплащане. Ние НЕ сме вносител и препродавач на бижутерия със съмнителен произход.
Sale

Unavailable

Sold Out