ESPRIT DE CORPS – BYVELA jewellery

ESPRIT DE CORPS

SHOP THE RING

Еспри дю Кор е инициатива, която обмисляме от доста време... 

Идеята е простичка - имаме този много, много специален пръстен, част от нашата колекция #MOOD пръстени, но с доста по-особено и важно значение на думата. 50% от печалбите от неговите продажби ще се даряват в института Густав Руси в Париж - водещ европейски и световен институт за проучвания и борба с онкологични заболявания, грижа за онкоболни, със спицализирана секция за деца и млади хора - нещо много важно за нас, което изигра роля при избора на заведение, към което да насочим даренията си. 

Една кратка предистория - първоначално направихме пръстена за един много специален и светъл човек, една прекрасна душа, която имаше нужда от нейната всекидневна доза храброст, сила и мотивация. Тя някакси с лекота ги намираше във всичко около себе си, както и в тази дума. Може би, защото тя наистина беше warrior и наистина й идваше отвътре да бъде силна. Разказваше ми как тази привидно обикновена думичка, всъщност има силно обединяваща и вдъхновяваща сила сред хората с това коварно състояние. Как тя им вдъхва желание за борба, издръжливост и увереност. И как е важно никога да не спират да вярват, че те са бойци. Тя искаше да носи посланието навскяъде със себе си.

Не отне много време да се сетим, че има потенциал да стигнем до много повече хора чрез него. И не само такива, които имат заболяването. Но и до хора, които са били афектирани непряко и искат просто да допринесат. Или до хора, които може по никакъв начин да не са засегнати от конкретното заболяване, но също са бойци в този живот и искат да минават през трудностите с увереност и хъс.

Този пръстен е за всички нас - бойците по земята - които всеки ден се справяме с живота и газим уверено през него. И вярваме - истински вярваме - в несломимостта на човешкия дух, във вродената ни издръжливост и борбеност, в силата на оптимизма, в радостта от живота.

 Този пръстен е за всеки, който се бори и оцелява, и който иска да помага на други хора в нужда да се борят и оцеляват. 

Be a part of something. Be a warrior. 

Ще пускаме отчети на всеки 3 месеца с информация относно събраните средства. Искаме да направим кампанията максимално прозрачна, защото я правим истински от сърце. Ще се радваме да отговорим на въпроси. Отворени сме за всякакви мнения и съвети как може да помогнем още повече и да стигнем до повече хора в нужда. 

SHOP THE RING

Sale

Unavailable

Sold Out