COLOR COLLECTION 2018 – BYVELA jewellery

SUMMER COLLECTION 2018

ВАЖНО:Тъй като камъните са естествени и се оработват на ръка, може да се случи някои модели да са само по една бройка или да не можем да повторим абсолютно същата форма на камъка втори път.  Обещаваме ви  винаги да спазваме цветовите комбинации, които показваме на снимките - те са и основния акцент на колекцията, все пак - но си запазваме правото да променяме леко формата на камъните, спрямо наличностите ни. Ще ви известяваме предварително винаги, ако и когато това се случи при поръчка, за да подвтърдим, че сте ок.

 

ОБИЦИОбиците в тази колекция са изработени от естествени полускупоценни камъни и ръчен обков от позлатен месинг.

А самите цветови комбинации са вдъхновени от едни от най-красивите екзотични рибки! Опитали сме се максимално да се доближим до красотата, която природата с лека ръка съзадава, а човешкото въображение трудно може да исмисли само (#staytuned за нови цветови комбинации през цялото лято!)

Закопчалките на обиците са изтаботени от позлатено месингово топче, а самата кукичка, която влиза в дупката на ухото, е изработена от хипоалергенна неръждаема стомана - затова е сиво, а не златно на цвят, но не се вижда, когато е сложено. Стоперчето е силиконово.

Обиците-халки са изработени от хипоалергенна позлатена неръждаема стомана, естествени камъни и месингови елементи.

 

ЧОКЪРИ

Чокърите в тази колекция са изработени от месингови верижки с много и малки кристални мъниста по нея с връзка от ествествен велур за регулиране на дължината - може да се носи и като чокър по-високо на врата или по-ниско около ключицата. 

Hint: Стои също много готино и на косата като диадемка.

 

ГРИВНИ

Единият ни модел гривна в тази колекция е изработен от позлатен месинг, седефени дискчета и месингови елементи.

 

•••

 За да се радвате възможно най-дълго на бижутата си от тази колекция, силно препоръчваме да се запознаете и да спазвате грижите, описани тук.

 ОБРАТНО КЪМ КОЛЕКЦИЯТА 

Sale

Unavailable

Sold Out